Blogi

Tarvitsetko monipuolista markkinatutkimusta?

Surveypal-työkalulla markkinatutkimus on mahdollista toteuttaa ketterästi. Tutkimus on nopea rakentaa, ja siihen voidaan upottaa erilaisia visuaalisesti innostavia kysymystyyppejä kuten kuvia tai videoita.

Jos kiinnostuit, niin jätä yhteystietosi – asiantuntijamme ottavat sinuun pikaisesti yhteyttä!

Surveypal

Miksi markkinatutkimus kannattaa tehdä ketterästi?

Todella usein yritykset päätyvät suunnittelemaan ja hiomaan laajaa markkinatutkimusta kuukausien ja kuukausien ajaksi, vaikka se ei ole tarkoituksenmukaista (kyseessä on hieman eri asia, jos halutaan staattinen ja todella kattava markkinatutkimus yrityskuvasta, kilpailijoista ja yrityksen prosesseista).

Suunnitellun tuotteen kiinnostavuus olisi järkevämpää testata kevyellä tuotteistuksella, esittelyvideolla, visuaalisilla kuvilla tai jopa myymällä tuotetta, jos sitä ei ole kallista tai vaikeata valmistaa.

Kun pitkään pyöritelty tutkimus ja raportti saadaan ulos, niin ollaan auttamattomasti myöhässä. Markkinatutkimus on todellisuudessa suuntaa antava – sen avulla ei ole mahdollista tieteellisesti todistaa jonkin tuotteen tai palvelun todellista menestymistä ympäröivissä ja monimutkaisissa olosuhteissa.

Markkinatutkimus Surveypalilla toteutettuna

Surveypalin vahvuus markkinatutkimuksen tekemisessä on työkalun ketteryys. Tutkimus on helppo rakentaa ja siihen voidaan upottaa erilaisia visuaalisesti innostavia kysymystyyppejä kuvia tai videoita.

Vastaajia voidaan kerätä esimerkiksi sosiaalisen median kautta, mobiilisti, muista digitaalisista kanavista, postitse tai hyödyntämällä työkaluun integroitua CINT-paneelia (täysin kriteeriesi mukainen vastaajakohderyhmä).

Surveypal-työkalua voidaan hyödyntää myös puhelinhaastattelujen alustana, jolloin voidaan hyödyntää Surveypalin erinomaisia tiedonjako- ja –raportointiominaisuuksia.

Jos kiinnostuit, niin jätä yhteystietosi – asiantuntijamme ottavat sinuun pikaisesti yhteyttä!

comments powered by Disqus