Blogi

Haluatko näyttävän markkinointitutkimuksen?

Usein raskas markkinointitutkimus on mahdollista toteuttaa visuaalisesti näyttävällä ja innostavalla tavalla!

Surveypalin avulla markkinointitutkimuksesta tulee osa organisaation viestintää – räätälöimme sinulle oman monipuolisen markkinointitutkimuksen. Jätä yhteystietosi – asiantuntijamme ottavat sinuun pikaisesti yhteyttä!

Surveypal

Markkinointitutkimuksen toteuttamistavat

Suosituin lähestymistapa markkinointitutkimuksen tekemiseen on vertailu. Kohderyhmän vastauksia kerätään ennen mainonta- tai markkinointitoimenpiteiden tekemistä, ja näitä vastauksia tai tuloksia verrataan tehtyjen mainonta- ja markkinointitoimenpiteiden jälkeiseen tilanteeseen. Vertailu voidaan toteuttaa joko yrityksen sisäisiä tai ulkoisia tietolähteitä hyödyntäen. Edellinen tarkoittaa esimerkiksi myynnin kehittymisen seurantaa ja jälkimmäinen viittaa lähinnä valituille kohderyhmille tehtyihin erilaisiin kyselyihin.

Markkinointitutkimusta käytetään muun muassa seuraavien kysymysten selvittämiseen:

 • Mitkä ovat olleet parhaat markkinointikanavat?
 • Kuinka yrityksen brändin luomisessa ollaan onnistuttu?
 • Mikä on yrityksen imago?
 • Kuinka markkinointia voidaan kehittää tulevaisuudessa?
 • Kuinka tehokasta mainonta on ollut?

Surveypalin hyödyntäminen markkinointitutkimuksissa

Surveypal-työkalua  on helppo hyödyntää markkinointitutkimuksen apuvälineenä. Kyselylomake on näppärästi rakennettavissa ja muutettavissa, ja lomakkeen aikaisempia versioiden päälle on helppo muokata uutta esimerkiksi esitestausta varten. Visuaalisten elementtien, kuvien ja videoiden tuominen kyselyihin onnistuu saumattomasti. Vastauksia voidaan kerätä esimerkiksi seuraavia kanavia hyödyntäen:

 • perinteinen postitus
 • sähköpostikysely
 • nettilomake, jonne ohjataan vastauksia eri digitaalisista lähteistä
 • puhelinhaastattelu
 • paneelitutkimus/ohjattu testiympäristö
 • face-to-face -haastattelu

Jos kiinnostuit, niin jätä yhteystietosi – asiantuntijamme ottavat sinuun pikaisesti yhteyttä!

comments powered by Disqus