Blogi

Tiedätkö mitä verkkopalvelusi käyttäjät ajattelevat?

Verkkokyselyiden luominen, muokkaaminen ja testaaminen on todella nopeaa ja yksinkertaista Surveypalin avulla.

Voit tehdä pieniä täsmäkyselyitä helposti – jätä massiiviset tutkimukset toiseen kertaan!

Surveypal

Verkkokyselyn toteuttaminen Surveypalilla

Surveypalin intuitiivisella käyttöliittymällä verkkokyselyiden rakentaminen on yksinkertaista, mutta monipuolista. Tulokset ja raportit ovat käytettävissä reaaliajassa – vaikka kyselyn vielä ollessa käynnissä! Verkkokyselyiden vahvuus on siinä, että ne voidaan kohdistaa oikealla hetkellä, oikeassa kanavassa ja ytimekkäästi oikeasta asiasta.

 

Surveypal-työkalulla verkkokyselyihin voidaan kerätä vastauksia käyttäen seuraavia kanavia:

  • Pop-up–ikkuna (ponnahdusikkuna). Ei-häiritsevästi toteutettuna ponnahdusikkunat ovat todella tehokkaita välineitä. Muun muassa ikkunoiden kokoa, visuaalista ilmettä, sijoittelua, ajoitusta ja esiintymistiheyttä voidaan säätää parhaan lopputuloksen saamiseksi.
  • Upotus osaksi sivuja. Vastauksia voidaan kerätä suoraan organisaation verkkosivuilta, blogista tai Facebook-sivuilta upottamalla kysely osaksi sivuja. Vastaajan ei tarvitse tällöin siirtyä erilliseen kyselyyn, vaan kysely toimii sivuston luontevana osana.
  • Sosiaalisen median kautta. Kysely voidaan julkaista missä tahansa digitaalisessa kanavassa, kuten LinkedInissä, Facebookissa tai Twitterissä. Verkkokyselyn laatija voi itse muokata kyselyn verkko-osoitetta (urlia).
  • Turvallisesti sähköpostilla. Sähköpostikutsulla vastausten kerääminen on näppärää. Kyselyitä ja saateviestejä voidaan personoida vastaajien mukaan ja niitä voidaan ajastaa. Vastaajia on mahdollista hallinnoida, ja heille voidaan lähettää esimerkiksi muistutusviestejä.
  • Mobiilisti. Kyselyiden ulkoasu näyttää hyvälle niin kännykässä, tabletissa tai kannettavassa tietokoneessa. Edistyneen ulkoasueditorin avulla eri kysymystyypit ovat muokattavissa juuri mobiilivastaamista varten. Vastaajia voidaan kerätä myös hyödyntämällä tekstiviestejä.
  • Cint-paneeli. Saumaton Cint-integraatio mahdollistaa vastausten keräämisen juuri sellaisilta kohderyhmiltä, jotka itse haluat. Cint-paneelissa on kuluttajia reilut 10 miljoonaa yli 60 maasta.

 

Jos kiinnostuit, niin jätä yhteystietosi – asiantuntijamme ottavat sinuun pikaisesti yhteyttä!

comments powered by Disqus