Blogi

Surveypal laajentaa toimintaansa 0,85 milj. euron jatkorahoituksen turvin

Surveypal on saanut yhteensä 0,85 miljoonan euron sijoitukset Vendep Startup Rahastolta, Finnveralta, sijoittaja Ari Korhoselta sekä suomalaisilta enkelisijoittajilta. Vuonna 2011 lanseeratulla Surveypal-kyselyohjelmistolla on asiakkaina yli 600 organisaatiota, kuten Espoon kaupunki, Valitut Palat ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. Nyt kerätty rahoitus vauhdittaa Surveypalin kasvua Pohjois-Amerikan markkinoilla.

”Surveypalin vankka näyttö kotimarkkinoilla antaa yhtiölle erinomaiset eväät kansainvälistymiseen. Yritys on myös kasvanut kannattavasti, ja SaaS-pohjaisen tuotteensa vuoksi se sopii mainiosti startup-rahastomme sijoitusfokukseen ”, sanoo Vendepin sijoitusjohtaja Jupe Arala.

Olemme innoissamme päästessämme tarjoamaan Surveypal-kyselyohjelmistoa nyt myös pohjoisamerikkalaisille asiakkaille.

”Yritykset ovat turhautuneita perinteisten kyselytyökalujen huonoon käytettävyyteen mobiililaitteissa ja niistä saatavaan vähäiseen tietoon asiakastyytyväisyyden muutoksista. Surveypal on ollut menestys Suomessa ja Euroopassa, ja olemme tyytyväisiä ja päästessämme tarjoamaan nyt myös pohjoisamerikkalaisille asiakkaille tyylikkään ja laitteistosta riippumattoman online-työkalun, jonka avulla saatu palaute voidaan siirtää saumattomasti yrityksen CRM-järjestelmään”, sanoo Surveypalin perustaja ja toimitusjohtaja Samuli Zetterberg.

”Surveypalin ansiosta olemme jatkuvasti selvillä siitä, mitä asiakkaamme ajattelevat palvelustamme. Aiemmin saatavilla olleet työkalut eivät pystyneet samaan. Surveypalin intuitiivisen käyttöliittymän avulla teemme nopeasti viimeistellyn näköisiä kyselyjä”, toteaa Valittujen Palojen Tina Suomela.

Lisätietoja
Ilkka Kaikuvuo, operatiivinen johtaja, partneri, Surveypal, 040 524 8960, ilkka.kaikuvuo@surveypal.com

Surveypal lyhyesti
Surveypalin avulla yritys kerää ja hyödyntää helposti sekä kustannustehokkaasti reaaliaikaista tietoa markkinoista ja asiakkaiden sekä henkilöstön tyytyväisyydestä. Yhtiön työkalun avulla on tehty jo yli 12 miljoonaa kyselyä. Vuonna 2011 lanseeratun Surveypal-kyselyohjelmiston pääkonttori on Tampereella, ja yrityksellä on toimisto myös Helsingissä sekä San Franciscossa.

comments powered by Disqus