Surveypal ja Vincit vievät asiakaspalvelu­kokemuksen osaksi markkinointiviestintää

Surveypal ja Vincit vievät asiakaspalvelu­kokemuksen osaksi markkinointiviestintää

Palautteenhallintaohjelmistoihin erikoistunut Surveypal ja ohjelmistoalan erikoisosaaja Vincit toteuttivat yhdessä Zendesk®-asiakaspalvelualustalle paremman tyytyväisyyskyselyn.

Kuinka tunnistaa paremmin positiiviset palvelukokemukset ja tarjota asiakkaille mahdollisuus kertoa niistä sosiaalisessa mediassa? Kysymystä pohdittiin San Franciscossa yhdessä Zendeskin kanssa.

“Hyvin usein asiakaspalvelua arvioidaan vain sen perusteella, kuinka nopeasti asiakaspalautteisiin on reagoitu. Yhtä tärkeää on huomioida parhaat palvelukokemukset ja antaa asiakkaille helppo tapa kertoa niistä eteenpäin. Kun asiakaspalvelussa mitataan sekä palvelukokemusten laatua että reagointinopeutta, asiakastyytyväisyys kohoaa, ja parhaat käytännöt saadaan paremmin monistettua läpi organisaation”, kertoo Piilaaksossa asuva Surveypalin perustaja Samuli Zetterberg.

Positiivisten asiakaspalautteiden ohjaus sosiaaliseen mediaan ja erilaisten kysymyspolkujen määrittely ei ollut vielä mahdollista Zendesk® -alustalla. Surveypal kääri hihat yhdessä jo tutuksi tulleen kumppanin Vincitin kanssa. Keskusteluja käytiin myös San Franciscossa suoraan Zendeskin kanssa ja kokonaisuus hahmottui. “Yhteistyö Vincitin kanssa toimi saumattomasti ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen”, sanoo Surveypalin operatiivinen johtaja Ilkka Kaikuvuo.

Lopputuloksena syntyi uusi nopeasti asennettava sovellusliitännäinen Zendesk® -alustaan. Se toimii mainiosti mobiilissa ja antaa edellytykset asiakaspalvelun laadun parantamiselle.

Asiakaspalvelutapahtuman sulkemisen jälkeen asiakkaalle lähtee sähköpostiin automaattinen tyytyväisyyskysely. Kyselyyn vastaaminen aloitetaan sähköpostin sisällä olevasta kysymyksestä, jonka jälkeen jatkokysymyksiin voi vastata Surveypal® -ohjelman mobiiliystävällisellä kyselylomakkeella. Asiakkaalle voidaan näyttää dynaamista sisältöä ja antaa mahdollisuus kertoa kokemuksista sosiaalisessa mediassa kyselyyn vastaamisen yhteydessä.

“Vaikka yhteinen päätavoite oli luonnollisesti antaa työkaluja paremman asiakaspalvelun kehittämiseen, niin itse nostaisin jalustalle myös Surveypalin aloitteen lähteä täydentämään menestyneen ja erittäin laajasti käytetyn Zendeskin tarjoomaa. Moni muu yritys olisi tai on varmasti jäänytkin surkuttelemaan lisäsovelluksen tarvetta”, kertoo Vincitin kasvuyritysasiakkuuksista vastaava Toni Mikkola.

Tiedote julkaistu 10.11.2015
Julkaisija: Vincit Oy

Lisätietoja:

Toni Mikkola
Vincit Oy
p. 040 560 8892
toni.mikkola@vincit.fi

Ilkka Kaikuvuo
Surveypal Oy
p. 040 524 8960
ilkka.kaikuvuo@surveypal.com

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014 ja 2015. Vuonna 2007 perustettu Vincit on ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 171 asiantuntijaa Tampereella ja Helsingissä. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. Vincit yhdistyy it-palveluita tarjoavan Javerdel Oy:n kanssa ja listautuu 2016 First North -markkinapaikalle. www.vincit.fiSurveypal on johtava online-asiakaskyselytyökalujen tarjoaja. Surveypalin avulla yritys kerää ja hyödyntää helposti ja kustannustehokkaasti reaaliaikaista tietoa markkinoista ja asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyydestä. Vuonna 2007 perustetun Surveypalin pääkonttori on Tampereella ja yrityksellä on toimistot myös Helsingissä ja San Franciscossa. www.surveypal.com/fi

Lisätietoja:

Sointu Karjalainen

Markkinointijohtaja

+358 40 8235371