Kiitos asiakaskyselyyn osallistumisesta!

Kiitos asiakaskyselyyn osallistumisesta!

Kesäkuussa lähettämämme asiakaskyselyn vastaukset on nyt analysoitu ja loppuraportti pöydällä. Lomakaudesta huolimatta vastausprosentti oli korkea ja saimmekin paljon arvokasta palautetta siitä miten Surveypal® koetaan brändinä, yrityksenä ja kumppanina asiakkaidemme silmissä.

Pääosin asiakkaamme olivat joko erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä ja Surveypal® onkin monessa mukana: asiakkaamme käyttävät Surveypal® -ratkaisua sekä kyselyihin että palautteenhallintaan, tapahtumailmoittautumisiin, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden mittaamiseen sekä asiakaskokemuksen seurantaan.

Kaikkien vastanneiden kesken arvoimme Finnkinon elokuvalippupaketin. Voittajalle on ilmoitettu henkiökohtaisesti ja palkinto lähtee postitse Espooseen.

Kiitos kaikille osallistuneille!